Gamme Dacia

Newsletter

Blijf in contact met Dacia

Bezorg ons je gegevens

Het vergt maar enkele seconden tijd en zo kunnen we je beter helpen.
No worries, we sturen je geen spam. Jouw gegevens zullen ook niet gedeeld worden met derden.

Wat ben je van plan? (optioneel)

Om je beter te kennen, nodigen we je graag uit deze vragen te beantwoorden. Zo kunnen we onze communicatie afstemmen op jouw voorkeuren.

Als je een nieuwe wagen koopt, binnen hoeveel tijd zou dat zijn?

Met jouw toestemming zullen je gegevens ook verwerkt worden voor direct marketing doeleinden van "RENAULT"- en "DACIA"- producten. In dit geval zullen de gegevens evenals aan de netwerken en de partners van de RENAULT- groep worden meegedeeld. Je kan je toestemming op elk gewenst moment intrekken. Je hebt het recht op toegang, op rectificatie, op beperking van de verwerking, op verwijdering of op overdraagbaarheid van uw gegevens. Deze rechten, onder andere het recht om je toestemming in te trekken, kunnen kosteloos worden uitgeoefend door een e-mail te sturen naar het adres contact-client.be@renault.be. Wij mogen je vragen om je te legitimeren. Je hebt ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Je persoonlijke gegevens worden verzameld voor de verwerking van het verzoek dat je zonet online hebt geformuleerd. Deze gegevens worden verwerkt door Renault België Luxemburg NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070 Brussel, Bergense Steenweg 281. Zij kunnen voor hetzelfde doel aan de netwerken en de partners van de RENAULT-groep worden medegedeeld. De gegevens worden bewaard voor de duur van het doel en het beheren van eventuele geschillen. Je vindt meer informatie over de verwerking van jouw gegevens in ons Privacybeleid.